Over mij

Al meer dan 15 jaar begeleid ik mensen met een (verstandelijke) beperking. Vanuit mijn woonplaats Amsterdam ondersteun ik mensen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en hun zelfvertrouwen.

Ik ben ervan overtuigd dat veel problemen, zowel fysiek  als mentaal, kunnen worden verholpen door eenvoudige veranderingen in het dagelijks leven. De juiste beweging en voeding spelen daarbij volgens mij een belangrijke rol.

Ook ben ik verbonden aan stichting  Zorgsport Noord-Holland, een kleine organisatie die sport- en beweegactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Mijn kennismaking met Ton Leenders en zijn visie op lichamelijk en geestelijk functioneren bracht mij ertoe, om na een intensieve persoonlijke opleiding tot ME-trainer door te gaan op het ingeslagen pad en psychologie te gaan  studeren, om zo veel mogelijk van dit fascinerende samenspel tussen lichaam en geest te ontrafelen en mensen met én zonder beperking te kunnen helpen met hun problemen.

Werk en studie combineer ik graag met fietsen. Bijna dagelijks stap ik op mijn racefiets om Noord-Holland te doorkruisen en te trainen voor de wedstrijdjes die ik rijd op bedenkelijk regionaal niveau. In de herfst- en wintermaanden berg ik mijn wegfiets dan op voor mijn nóg grotere hobby: het veldrijden. Een (h)eerlijke sport, waarbij iedere deelnemer steeds dezelfde strijd levert, voor een andere plek in de uitslag.

 

 

SKJ:100025155

BartOver mij